Search

De ultrafarlige fødevarer truer fremtidens sundhed

Kræftens Bekæmpelse

Interview/samtale - Sundhed, omsorg og forebyggelse - Fødevarer og madkultur


I takt med at vi bliver tykkere, så udgør sygdomme som kræft, diabetes og hjertekarsygdomme en stadig større udfordring for vores sundhedsvæsen. Men skyldes fedmeepidemien for fed kost, for meget sukker, for lidt motion, for meget gluten, transfedtsyre eller kulhydrater? Noget tyder på, at forskerne er ved at finde svaret. Og det handler om noget helt særligt mad, som vi alle spiser i virkelig store mængder. Politikens sundhedsredaktør Lars Igum Rasmussen taler med Danmarks førende kostforsker professor Anne Tjønneland og professor i livsstil og kræft Anja Olsen om helt nye vinkler på vores mad. For løsningen på fedmeepidemien er langt mere end bare faste. Det nye ord vi alle skal lære er ultra-forarbejdede fødevarer. Kom og lær alt om, hvad det betyder, hvad du bør holde igen med, og hvad din kost egentlig bør bestå af.

Eventdetaljer

Sprog: Dansk
Underholdningsevent: Nej
Tegnsprogstolkes: Nej
Teleslynge: Nej

13. juni 2024

13. juni 2024 12:00 - 12:45

De ultrafarlige fødevarer truer fremtidens sundhed

Color

N1 - Kræftens Bekæmpelse

VIS FLERE  

VIS FÆRRE  


Deltagere

Lars Igum Rasmussen

Sundhedsredaktør

Politiken

Anne Tjønneland

Professor

Kræftens Bekæmpelse

Anja Olsen

Professor i livsstil og kræft

Kræftens Bekæmpelse


Eventdetaljer

Sprog: Dansk
Underholdningsevent: Nej
Tegnsprogstolkes: Nej
Teleslynge: Nej