Search

Fra Madspild til fællesskab med omsorg.

FødevareBanken

Debat - Fødevarer og madkultur


Velfærdsstaten Danmark smider årligt over 850.000 ton overskudsmad væk. Samtidig efterspørger stadig flere hjælp til at få mad. Mangel på mad betyder konkret, at børn, unge, voksne, familier ikke kan udfolde deres liv. Danmark mister ressourcer, mens maden smides ud. FødevareBanken sætter derfor fokus på "Madspild som Menneskelig og Økonomisk Ressource" og engagerer politikere, erhvervsliv og NGO'er i debat om, hvordan fremtidens fødevarestrategi kan tjene som en humanitær indsats og en vigtig socio-økonomisk tilgang. Hvordan kan faste aftaler om indsamling og distribution af overskudsmad inspirere den aktive medmenneskelighed, og supplere frivillige, kommunale samt statslige initiativer. Panel: Birthe Larsen - Økonom, lektor ved CBS Eva Secher Mathiasen – Direktør Mændenes Hjem Henrik Vinther – Group Vice President – Salling Group Vibeke Lybecker – Programchef Velux Fonden Moderator: Lea Gry von Cotta-Schønberg Seider - FødevareBanken

Eventdetaljer

Sprog: Dansk
Underholdningsevent: Nej
Tegnsprogstolkes: Nej
Teleslynge: Nej

13. juni 2024

13. juni 2024 14:00 - 15:00

Fra Madspild til fællesskab med omsorg.

Color

F6 - Med Fremtiden i Sigte

VIS FLERE  

VIS FÆRRE  


Deltagere

Henrik Vinther Olesen

Vice President, Communication, Sustainability & Public Affairs

Salling Group

Lea Gry von Cotta Schønberg

Direktør

Fødevarebanken

Birthe Larsen

Lektor, økonom

CBS

Eva Secher Mathiasen

Direktør

Mændenes Hjem

Vibeke Lybecker Jensen

Fondschef og programchef

Velux Fonden


Eventdetaljer

Sprog: Dansk
Underholdningsevent: Nej
Tegnsprogstolkes: Nej
Teleslynge: Nej