Search

Hvor beder man om hjælp, hvis man gerne vil spise grønnere?

Plantebranchen

Debat - Fødevarer og madkultur


Forbrugerens vaner har ændret sig over tid, men vi ved fortsat for lidt om, hvad det egentlig kræver for at facilitere et afgørende skift mod mere klimavenlig adfærd. Skal motivationen komme fra forbrugerens indre, eller skal ydre påvirkning sætte retningen; og hvem kan egentlig gøre hvad? Vi står på en brændende platform, og vores fødevaresystem kalder på nye forbrugsmønstre. Mange forbrugere udtrykker, at de gerne vil ændre forbrugsvaner, men det er en velkendt problemstilling, at man ikke bare lige går fra intention til handling. I sidste ende vejer andre faktorer tit tungere. Det skal være nemt. Tilgængeligt. Billigt. Velkendt. Smagfuldt. Aktører fra hele værdikæden inviteres til en diskussion af, hvordan vi sammen kan hjælpe forbrugeren fra intention til handling, når det kommer til et mere plantebaseret fødevareforbrug. Hvem har egentlig ansvaret for at drive overgangen, og hvordan kan vi hjælpe hinanden?

Eventdetaljer

Sprog: Dansk
Underholdningsevent: Nej
Tegnsprogstolkes: Nej
Teleslynge: Nej

13. juni 2024

13. juni 2024 12:00 - 12:50

Hvor beder man om hjælp, hvis man gerne vil spise grønnere?

Color

A33 - Fremtidens plantebaserede fødevarer

VIS FLERE  

VIS FÆRRE  


Deltagere

Thomas Erex

Influencer og kogebogsforfatter

Thomas Erex

Flemming Andersen

Seniorrådgiver

Democracy X

Henrik Vinther Olesen

Vice President, Communication, Sustainability & Public Affairs

Salling Group

Jessica Aschemann-Witzel

Professor og director

MAPP Centeret under Aarhus Universitet

Helle Vilsbøll

Projektleder - Food 2030

Kolding Kommune


Eventdetaljer

Sprog: Dansk
Underholdningsevent: Nej
Tegnsprogstolkes: Nej
Teleslynge: Nej