Search

Fra petriskål til tallerken - Skal vi spise laboratoriekød?

Klima- & Energiscenen

Debat - Klima, miljø, natur og energi


Kød og animalsk produktion har store konsekvenser for vores klima og miljø. Derfor er der et stigende fokus på alternative proteiner, og nye måder at lave mad på. En af disse er kultiveret kød, hvor celler fra dyr kan dyrkes i tanke og samles til eksempelvis hakket oksekød. Kultiveret kød fremhæves ofte som en mulig erstatning for oksekød og de klimaudfordringer der følger med kvægdrift. Men hvor stort et potentiale er der ved kultiveret kød? Hvor meget skal disse produktioner fylde i vores kost og fødevareproduktion? Er det bedre for vores miljø og klimaregnskab? Og har danskerne overhovedet lyst til at spise det? Vi spørger eksperterne

Eventdetaljer

Sprog: Dansk
Underholdningsevent: Nej
Tegnsprogstolkes: Nej
Teleslynge: Nej

14. juni 2024

14. juni 2024 12:00 - 12:25

Fra petriskål til tallerken - Skal vi spise laboratoriekød?

Color

C35 - Klima- & Energiscenen (lille scene)

VIS FLERE  

VIS FÆRRE  


Deltagere

Anne Lerche

Sekretariatschef

Alliancen for Biosolutions

Anette Engelund Friis

Direktør

Klimapartnerskabet AgriFoodTure

Trine Langhede

Rådgiver for Bioressourcer og Fødevarer

Rådet for Grøn Omstilling

Katherine Richardson

Rådsmedlem i Klimarådet og Professor, Sektion for Biodiversitet

Københavns Universitet


Eventdetaljer

Sprog: Dansk
Underholdningsevent: Nej
Tegnsprogstolkes: Nej
Teleslynge: Nej