Search

Sammen mod madspild og klimaforandringer

Stop Spild Af Mad

Dansk Facilities Management

Debat - Klima, miljø, natur og energi - Fødevarer og madkultur


Mindre madspild er den nemmeste indsats i klimakampen. Desværre er Danmarks madspild stigende og de seneste målinger viser, at hele Danmarks totale årlige madspild måler svimlende 873.014 tons, svarende til knap 4 % af Danmarks samlede CO2-udledning. Kampen mod madspild er stået på i snart 16 år og for nyligt har regeringen lanceret Danmarks første nationale madspildsstrategi. Hvad gør de forskellige toneangivende aktører i kampen mod madspild? Og kan vi nå FN’s Verdensmål om at halvere Danmarks madspild inden 2030? Hvad der kan måles, kan også mindskes - derfor er standardiseret måling af madspild en del af de vigtige redskaber i værktøjskassen. Danmarks førende toppolitikere, virksomheder og aktører indenfor området giver deres bud på hvordan vi kommer madspild til livs i en dynamisk paneldebat.

Eventdetaljer

Sprog: Dansk
Underholdningsevent: Nej
Tegnsprogstolkes: Nej
Teleslynge: Nej

14. juni 2024

14. juni 2024 14:00 - 15:00

Sammen mod madspild og klimaforandringer

Color

F18 - Scenen for Samfundsansvar -ESG

VIS FLERE  

VIS FÆRRE  


Deltagere

John Wagner

Bestyrelsesmedlem

Madkulturen, VANA og KFI

Helle Lohmann Rasmussen

Direktør

Dansk Facilities Management

Selina Juul

Stifter og Bestyrelsesformand

Stop Spild af Mad

Ronny Saul

CEO og Ejer

Jespers Torvekøkken

Per Ørum

Moderator

Ørum Advice


Eventdetaljer

Sprog: Dansk
Underholdningsevent: Nej
Tegnsprogstolkes: Nej
Teleslynge: Nej