Search

Fra Michelin til madplan

Novo Nordisk Fonden

Debat - Fødevarer og madkultur - Klima, miljø, natur og energi


Hvis vi for alvor skal have flere danskere til at lave mere plantebaseret aftensmad, skal en stor del af inspirationen komme fra landets dygtigste kokke og andre madprofessionelle. Men hvordan får vi gastronomien oversat til hverdagsmaden – og dermed til nye afgrøder på markerne, som ender i nye retter til aftensmaden? Kan kokkene kan redde klimaet, eller er det, der forgår i Michelin-køkkenerne, så langt fra de danske hverdagskøkkener, at det lige så godt kunne foregå på Månen? Vi debatterer, kokkerer og smager på fremtidens mad med SPORA - en ny virksomhed grundlagt af folkene bag restauranten Alchemist. Og med Michael Allerup Nielsen, Næstformand i Kost og Ernæringsforbundet. Vi diskuterer adfærd og vaner med direktøren for Madkulturen, der hvert år undersøger, hvad vi spiser til aftensmad i Danmark, og hvor meget – eller snarere hvor lidt – det flytter sig.

Eventdetaljer

Sprog: Dansk
Underholdningsevent: Nej
Tegnsprogstolkes: Nej
Teleslynge: Nej

15. juni 2024

15. juni 2024 11:15 - 12:00

Fra Michelin til madplan

Color

G10 - BIOscenen

VIS FLERE  

VIS FÆRRE  


Deltagere

Ida Ebbensgaard

Journalist og ordstyrer

Selvstændig

Judith Kyst

Direktør

Madkulturen

Michael Allerup

Næstformand

Kost og Ernæringsforbundet

Mette Johnsen

CEO

SPORA

Mikkel Maarbjerg

Mesterkok

Kirk + Maarbjerg


Eventdetaljer

Sprog: Dansk
Underholdningsevent: Nej
Tegnsprogstolkes: Nej
Teleslynge: Nej