Search

Hvordan får vi danskerne til at spise med hovedet?

Orkla Danmark

Interview/samtale - Fødevarer og madkultur - Klima, miljø, natur og energi


Vi skal spise mindre kød og flere planter. Alle undersøgelser viser, at danskerne gerne vil ændre vaner, de gør det bare ikke. Danskerne vælger mad med maven og ikke med hovedet. Hvilke skridt skal der til for at få danskerne til at spise mere ansvarligt? Skal der være lavere moms på frugt og grønt? Skal plantebaserede alternativer placeres mere synligt i supermarkederne? Eller er det et spørgsmål om mere smag? Det er et paradoks, at der de sidste ti år er investeret enorme ressourcer i at udvikle fremtidens fødevarer, men danskerne køber dem ikke – de køber det, de kender. Velkommen til en samtale, om hvordan vi spiser, og hvad der spiller ind, når vi vælger vores mad. Hvordan påvirker priser, tilgængelighed og markedsføring vores valg? Og hvad kan vi lære af dem, der allerede er gode til at fange forbrugernes interesse?

Eventdetaljer

Sprog: Dansk
Underholdningsevent: Nej
Tegnsprogstolkes: Nej
Teleslynge: Nej

15. juni 2024

15. juni 2024 12:00 - 13:00

Hvordan får vi danskerne til at spise med hovedet?

Color

G19 - BIOloungen

VIS FLERE  

VIS FÆRRE  


Deltagere

Leif Nielsen

Branchedirektør

DI Fødevarer

Lea Wermelin

Klima-, energi- og forsyningsordfører

Folketinget (S)

Jens Legarth

Grundlægger

FERM FOOD

Mette Walsted Vestergaard

Ordstyrer

Selvstændig

Carsten Hänel

CEO

Orkla Danmark

Janus Porsild Hansen

Senior Scientific Lead

Novo Nordisk Fonden


Eventdetaljer

Sprog: Dansk
Underholdningsevent: Nej
Tegnsprogstolkes: Nej
Teleslynge: Nej