Search

BLIV PRAKTIKANT PÅ FOLKEMØDET

Folkemødet er hele Danmarks demokratifestival. En uge om året omdanner vi den hyggelige havneby Allinge til Danmarks politiske centrum.
Vil du være en del af holdet og få et praktikforløb med masser af ansvar og udvikling? Hvert år engagerer Foreningen Folkemødet praktikanter, der er med til at understøtte og udvikle arbejdet med at planlægge demokratifesten. De fleste praktikanter er med i forårssemestret og tiden op til og under Folkemødet i uge 24. Men vi har opgaver og plads til praktikanter hele året rundt. Læs mere om det at være praktikant på Folkemødet, hvilke områder du kan arbejde med og hvordan du søger her.


Folkemødet er noget vi skaber sammen. Flere hundrede forskellige organisationer, foreninger, virksomheder og partier er med til at skabe Folkemødet i uge 24. I Foreningen Folkemødet skaber vi rammerne for festivalen og er med til at udvikle og styrke vores demokrati.

Vi er på udkig efter studerende på videregående uddannelser, der, som praktikanter, har lyst til at træde ind i en engageret, travl og spændende organisation.

Vi synes selv vi har verdens bedste arbejdsplads, med høj intensitet og tempo, og hvor vi i samlet flok arbejder for at få Danmarks største demokratifestival stablet på benene. Der er altid plads til grin og et klap på skulderen, og man skal være klar til at løfte mange typer opgaver, store og små, for at få Folkemødet til at lykkes. Organisationen består af ni medarbejdere og vokser sig større i takt med, at vi nærmer os Folkemødet i uge 24. Som praktikant deltager du på lige fod med den øvrige organisation og bliver hurtigt en essentiel del af teamet

De fleste praktikanter er med i foråret og op til og under Folkemødet i uge 24. Men vi engagerer også praktikanter resten af året.

En unik oplevelse

Du vil i din praktik få et indblik i det arbejde, der ligger bag en festival som Folkemødet, og du vil få ansvar, som kan være med til at udvikle dine kompetencer inden for mange forskelligartede områder.

Det er en enestående oplevelse at være en del af det team, der i fællesskab knokler forud for- og under selve Folkemødet for at løfte den kæmpe opgave det er at afholde en demokratifestival i en lille havneby på Bornholm. Her er ikke langt fra idé til handling, og du vil blive inddraget i mange processer og få indblik i de mekanismer, der arbejder sammen og på tværs for at løfte de forskellige opgaver.

Transport og overnatning
Folkemødets kontor ligger i Allinge på Bornholm. Derudover har vi et mindre kontor i København. Din primære arbejdsplads vil afhænge af den specifikke praktikstilling, som du kan læse mere om herunder. I ugerne op til og under selve Folkemødet vil du være på hovedkontoret i Allinge. 
Under praktikperioden dækker vi færge og bus til og fra Bornholm.

Vi kan også hjælpe med at finde overnatning på Bornholm.


Hos Foreningen Folkemødet søger vi praktikanter indenfor kommunikation og engagement. Læs mere om de forskellige praktikstillinger, samt hvordan du søger herunder. 

test

KOMMUNIKATION 

Du bliver en del af kommunikations- og produktionsteamet i Folkemødets sekretariat, men vil få samarbejdsflader med hele foreningen omkring kommunikation. Din primære arbejdsplads er på vores skønne kontor i Allinge på Bornholm, med mulighed for arbejdsdage på vores kontor i København.

DU SKAL VÆRE MED TIL AT LØFTE FØLGENDE ARBEJDSOPGAVER
Vi skal fortælle om Folkemødet, som indebærer alt fra program på scenerne, ungeinddragelse og partnerskaber til overnatning og transport ifm. festivalen. Vi kommunikerer på mange platforme og du får mulighed for at arbejde med både sociale medier, hjemmeside, nyhedsbreve, video mv. Ligeledes kommer du til at udvikle og afholde arrangementer for borgere, arrangører og presse.

Praktikforløbet vil udfordre dig på dine evner til at projektkoordinere, kommunikere og indgå i samarbejde med små og store aktører. .

Læs mere om praktikstillingen her. 

SØG PRAKTIKSTILLINGEN: 

Send en mail med din ansøgning med CV til pelle@folkemoedet.dk. Vi afholder samtaler løbende indtil vi finder den rette kandidat. 

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til pelle@folkemoedet.dk eller ringe på telefon +45 2046 2416. 

ENGAGEMENTSPRAKTIKANT

Brænder du for at indgå samarbejder for at styrke demokratiet? Og har du en sælger gemt i maven? Så bliv engagementspraktikant hos Folkemødet.

Din primære arbejdsplads bliver vores kontor på Vesterbro i København, men der bliver også rig mulighed for at komme til Hovedkontoret i Allinge på Bornholm. I ugerne omkring Folkemødet vil du primært skulle være på Bornholm.

DU SKAL VÆRE MED TIL AT SIKRE ØKONOMI & INDHOLD
Sponsorater og partnerskaber er en essentiel del af Folkemødet og vi har mere end 70 forskellige samarbejdspartnere – fra store organisationer til mindre lokale virksomheder. Samtidig arbejder vi for at alle organisationer har mulighed for at deltage – uanset økonomisk formåen. Som engagementspraktikant skal du være med til at udvikle og vedligeholde vores partnerskaber samt koordinere uddeling af gratis eventtider og sikre tilgængelighed på festivalen. Du kommer derfor til at være en central del af, at sikre både det økonomiske og indholdsmæssige grundlag for Folkemødet.

Læs mere om praktikstillingen her.

SØG PRAKTIKSTILLINGEN: 

Send en mail med din ansøgning med CV til joakim@folkemoedet.dk. Vi afholder samtaler løbende indtil vi finder den rette kandidat. 

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til joakim@folkemoedet.dk eller ringe på telefon +45 2627 3714.