Search

BLIV PRAKTIKANT PÅ FOLKEMØDET

Folkemødet er hele Danmarks demokratifestival. En uge om året, omdanner vi den hyggelige havneby Allinge til Danmarks politiske centrum.
Vil du være en del af holdet og få et praktikforløb med masser af ansvar og udvikling? Hvert år engagerer Foreningen Folkemødet praktikanter, der er med til at understøtte og udvikle arbejdet med at planlægge demokratifesten. De fleste praktikanter er med i forårssemestret og tiden op til og under Folkemødet i uge 24. Men vi har opgaver og plads til praktikanter hele året rundt. Læs mere om det at være praktikant på Folkemødet, hvilke områder du kan arbejde med og hvordan man søger.


Folkemødet er noget vi skaber sammen. Flere hundrede forskellige organisationer, foreninger, virksomheder og partier er med til at skabe Folkemødet i uge 24. I Foreningen Folkemødet skaber vi rammerne for festivalen og er med til at udvikle og styrke vores demokrati.

Vi søger studerende på videregående uddannelser som praktikanter der har lyst til at træde ind i en engageret, travl og spændende organisation.

Interesseret? Kontakt Kommunikationschef Pelle Nybirk og hør mere om mulighederne.


En unik oplevelse

Du vil i din praktik få et indblik i arbejdet, der ligger bag en festival som Folkemødet, og du vil få ansvar, som kan være med til at udvikle dine kompetencer inden for mange forskelligartede områder.

Det er en enestående oplevelse at være en del af det team, der i fællesskab knokler forud for- og under selve Folkemødet for at løfte den kæmpe opgave det er at afholde en demokratifestival i en lille havneby på Bornholm. Her er ikke langt fra idé til handling, og du vil blive inddraget i mange processer og få indblik i de mekanismer, der arbejder sammen og på tværs for at løfte de forskellige opgaver.

Transport og overnatning
Folkemødets kontor ligger i Allinge på Bornholm. Derudover har vi et mindre kontor i København. De fleste arbejdsdage foregår som udgangspunkt i Allinge, og under praktikperioden dækker vi færge og bus til og fra Bornholm.

Vi kan også hjælpe med at finde overnatning på Bornholm.

Læs mere eller ansøg
Vi synes selv vi har verdens bedste arbejdsplads, med høj intensitet og tempo. Der er altid plads til grin og et klap på skulderen, og man skal være klar til at løfte mange typer opgaver, store og små, for at få Folkemødet til at lykkes. Som praktikant deltager du på lige fod med den øvrige organisation og bliver hurtigt en essentiel del af teamet.

Kan du se dig selv som praktikant på Folkemødet eller vil du gerne høre mere? Så tøv ikke med at kontakte os. De fleste praktikanter er med i foråret og op til og under Folkemødet i uge 24. Men vi engagerer også praktikanter resten af året.