Search

PRESSE

Henvender du dig som presse? Kontakt på
info@folkemoedet.dk // +45 5650 3770
På denne side kan du læse mere om Folkemødet, downloade logopakker og læse om presseakkreditering til Folkemødet.


LÆS MERE OM FOLKEMØDET

Vil du vide mere om Folkemødet? Hvem og hvor mange deltager? Hvad siger arrangører om deres deltagelse? Hvad får gæster ud af at deltage? Hvilke emner er store på Folkemødet? Hvordan har udviklingen været fra år til år? Og hvilken samfundsøkonomisk betydning har Folkemødet?

Hvert år udarbejdes en række analyser af Folkemødet. I dem kan du få svar på mange spørgsmål. Du finder analyser og meget mere om Folkemødet her.

LOGOPAKKE

Her kan du downloade Folkemødets logopakke for Folkemødet 2024.


MODTAG INFORMATION OM FOLKEMØDET

Ønsker du at modtage pressemeddelelser og anden information vedr. Folkemødet? Kontakt Louise Bjerregaard..

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev for arrangører og/eller gæster. Her kommer der løbende information om Folkemødet. Nyhedsbrevet for arrangører udkommer oftere og indeholder en række praktiske informationer om deltagelse på Folkemødet. Nyhedsbrevet for gæster indeholder information om hvad man kan opleve på Folkemødet, hvordan man kommer til/fra Allinge m.m.

Tilmeld dig Folkemødets nyhedsbrev


DRONEFLYVNING

I forbindelse med Folkemødet 2024 forventes der på nuværende tidspunkt ikke indført skærpede restriktioner, men kan flyves med drone jf. gældende regler, hvorfor droneflyvning pt. ikke skal anmeldes eller godkendes af politiet.

For yderligere oplysninger om flyvning med drone henvises der til trafikstyrelsens hjemmeside på: www.trafikstyrelsen.dk

FREKVENSKOORDINATION

På Folkemødet bruges der flere hundrede trådløse frekvenser. For at sikre ordentlige forhold for alle og undgå interferens,  skal alle trådløse frekvenser koordineres gennem Foreningen Folkemødet. Der opkræves et gebyr på 250 kr. ekskl. moms per frekvens, som går til Folkemødets udgifter til frekvenskoordinering. 

Under Folkemødet vil der løbende blive scannet for ikke anmeldt udstyr. Vi håber på stor forståelse for dette, da der ellers vil være en lang række debatter og interviews, som vil blive forstyrret af andet udstyr, der befinder sig i området.

Frekvenskoordination åbner i foråret '24.

Pressefoto 

Har du brug for pressefotos fra Folkemødet? Du kan frit benytte nedenstående billeder, så længe du krediterer vores fotograf, Pelle Rink. Klik på billedet eller linket under for at åbne eller downloade billedet i fuld opløsning

PRESSEFOTO 1:  Allinge Havn 
Download billedet her
Fotokredit: Pelle Rink  

PRESSEFOTO 2: Folkemødehuset
Download billedet her 
Fotokredit: Pelle Rink

PRESSEFOTO 3: Kongeskærskolen synger på Børne- og ungescenen
Download billedet her
Fotokredit: Pelle Rink 

PRESSEFOTO 4: Mennesker på Cirkuspladsen
Download billedet her
Fotokredit: Pelle Rink 

PRESSEFOTO 5: Mette Frederiksen og jordkloder
Download billedet her
Fotokredit: Pelle Rink

PRESSEFOTO 6: Publikum ved Hovedscenen
Download billedet her 
Fotokredit: Pelle Rink