Search

PRESSE

Henvender du dig som presse? Kontakt kommunikationschef Pelle Nybirk.
pelle@folkemoedet.dk // +45 2046 2416
På denne side kan du læse mere om Folkemødet, downloade logopakker og læse om presseakkreditering til Folkemødet 2021.

Læs mere om Folkemødet

Vil du vide mere om Folkemødet? Hvem og hvor mange deltager? Hvad siger arrangører om deres deltagelse? Hvad får gæster ud af at deltage? Hvilke emner er store på Folkemødet? Hvordan har udviklingen været fra år til år? Og hvilken samfundsøkonomisk betydning har Folkemødet?

Hvert år udarbejdes en række analyser af Folkemødet. I dem kan du få svar på mange spørgsmål. Du finder analyser om Folkemødet her.

Folkemøde logo

Her kan du downloade Folkemødets logopakke for Folkemødet 2021.

Logopakke Folkemødet

Akkreditering til Folkemødet

Journalister, fotografer og andre, der har redaktionelle opgaver under Folkemødet, kan blive akkrediteret til Folkemødet 2021 såfremt deltagelsen vedrører deres almindelige arbejdsudførsel og redaktionel dækning af Folkemødet.

Ved et særligt billetkontor ved Nordlandshallen (Billetkontor P) kan man, mod at fremvise akkreditering og gyldigt coronapas/negativ test, modtage et pressearmbånd, der giver adgang til det indhegnede folkemødeområde så pressen har adgang til at dække Folkemødet.

Åbningstider for Billetkontor P ved Nordlandshallen: 

  • Tirsdag: 16.00-18.00  

  • Onsdag: 14.00 – 20.00 

  • Torsdag: 07.00 – 20.00 

  • Fredag: 07.00 – 20.00 

  • Lørdag: 07.00 – 17.00 

Der vil være særlige indgange for presse, arrangører, paneldeltagere mv.

Corona-tiltag
Vi beder om, at man bærer mundbind, når man bevæger sig rundt på pladsen. Og at man efterlever de gældende retningslinjer vedr. COVID-19.

Vi henstiller ligeledes til, at hvert nyhedsmedie begrænser antallet af medarbejdere, de sender afsted af hensyn til COVID-19.

Adgang til Folkemødets pressecenter
Akkreditering giver adgang til at benytte Folkemødets pressecenter.

Pga. COVID-19 opretter vi et lille presse-arbejdsområde i Nordlandshallen. Her vil der være adgang for personer med pressearmbånd. Der vil kun være 20 arbejdspladser med god afstand imellem. Pladserne fordeles løbende. Vi spritter løbende af og beder om, at man bærer mundbind, når man ikke sidder ned.

Vi henstiller til at tage hensyn til kolleger ved at begrænse brugen af pressecenteret.

Pressecenteret har åbent fra kl. 8.00 - 21.00 i dagene under Folkemødet.

Adgang til pressecenteret foregår via Nordlandshallens sydlige indgang.

Deadline for ansøgning om presseakkreditering: 4. juni

Har du særlige behov, pladskrævende aktiviteter m.v., så skal du kontakte kommunikationschef Pelle Nybirk for nærmere aftale.

 

Sådan søger du
Du søger presseakkreditering ved at gå ind på Folkemødets Selvbetjening og oprette dig som bruger. Har du allerede en bruger, kan du søge via den. Én bruger kan godt søge om flere presseakkrediteringer. Tryk på presseakkreditering øverst i højre hjørne og udfyld ansøgningsskemaet. Akkreditering er nu åben.

Pressefotos

Du kan downloade og bruge nedenstående pressefotos fra Folkemødet 2019 taget af Ritzau Scanpix. Husk at kreditere korrekt.

Strandvejen under Folkemødet

Kreditering: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Download pressefoto her

Kampeløkke Havn

Kreditering: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Download pressefoto her

Klima & Energiscenen

Kreditering: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Download pressefoto her

FOOL på Hovedscenen

Kreditering: Ólafur Steinar Gestsson / Ritzau Scanpix

Download pressefoto her

Partiledertale på Hovedscenen

Kreditering: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Download pressefoto her

Gæster på Folkemødet

Kreditering: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Download pressefoto her

Droneflyvning

Myndighederne kategoriserer Folkemødet som et særligt arrangement. Derfor er der skærpede restriktioner i forbindelse med anmeldelse af droneflyvning. Foruden gældende regler om anmeldelse til politiet i god tid før flyvning, dog senest 24 timer før droneflyvning, skal man yderligere kontakte og orientere Bornholms politi på tlf. 5690 1448 både 15 min. før og efter flyvning. Hver gang en flyvning anmeldes skal kontaktinfo (telefonnummer) til dronefører oplyses.

Endvidere bedes ansøger orientere Folkemødet på fmsikkerhed@brk.dk. I mailens emnefelt bedes ansøgeren skrive: ”Anmeldelse af droneflyvning i forbindelse med Folkemødet 2021”.

For yderligere oplysninger om flyvning med drone henvises der til trafikstyrelsens hjemmeside på: www.trafikstyrelsen.dk

Frekvenskoordinering

For at sikre ordentlige vilkår skal alle trådløse frekvenser koordineres gennem Foreningen Folkemødet. Der opkræves et gebyr på 250 kr. ekskl. moms per frekvens, som går til Folkemødets udgifter til frekvenskoordinering. Medier kan søge om gratis frekvenskoordinering.

Under Folkemødet vil der løbende blive scannet for ikke anmeldt udstyr. Vi håber på stor forståelse for dette, da der ellers vil være en lang række debatter og interviews, som vil blive forstyrret af andet udstyr, der befinder sig i området.

Sådan melder I jeres frekvenser ind

Kontakt frekvenser@folkemoedet.dk for at søge frekvenser og få mere information.