Search

FOLKEMØDET ER TILBAGE

På andendagen deltog 35.000 mennesker i Folkemødet, der bød på spændende debatter, strålende solskin og masser af musik og fest.


Det var den helt rigtige Folkemødestemning der bredte sig i Allinge fredag den 17. juni. På Folkemødets anden dag kunne man virkelig mærke at Folkemødet var tilbage. Tusindvis af glade og engagerede gæster deltog i de mange debatter og events, solen skinnede og humøret var højt hele vejen rundt.

I alt deltog 35.000 mennesker i Allinge i løbet af dagen, hvilket betød at der var godt med deltagere i de mange telte og scener. Ligeledes var der travlt i de mange foodtrucks og pop-up restauranter – og undervejs marcherede op mod 250 unge gennem byen med budskabet om unges stemme i samfundsdebatten.

Fredagens partiledertaler blev afholdt af Lars Løkke Rasmussen fra Moderaterne, Alex Vanopslagh fra Liberal Alliance, Mette Frederiksen fra Socialdemokratiet, Pia Olsen Dyhr fra SF og så overtog Sofie Løhde for Jakob Ellemann-Jensen fra Venstre.

En fantastisk aften
Ud på aftenen stod Mads Langer Trio for en af de helt unikke koncertoplevelser, hvor Hovedscenen satte rammen, Mads Langer tonen og publikum med lys i telefonerne stemningen. Til sammen var det med til at skabe en smuk og uforglemmelig aften.

Derudover var der koncerter, Bakkesangerinder og DJ’s rundt i byen og på festivalpladsen der var med til at skabe en hyggelig og festlig aften.

Lørdag byder vejret igen på solskin fra omkring middag; samt flere partiledertaler og koncert med Nabiha på Hovedscenen kl. 21.00. Inden da er der Demokratiets aften på Hovedscenen hvor vi uddeler årets Dialogpris. Herefter sætter vi fokus på situationen i Ukraine, hvor den ukrainske ambassadør Mykhailo Vydoinyk er i samtale med Clemt Kjergsaard.

Torsdag deltog 26.000 mennesker.

Vi ses i Allinge!

Foto: Anders Beier

Foto: Pelle Rink