Search

FOLKEMØDET FÅR NY PARTNERSKABSCHEF

Foreningen Folkemødet har ansat Christian Bülow Beck som ny partnerskabschef. Han skal stå i spidsen for vedligeholdelse og udvikling af de mange partnerskaber, der er en helt essentiel del af Folkemødet. Med stor erfaring indenfor netværk, markedsføring og salg samt en forkærlighed for Bornholm, ser Christian Bülow Beck frem til arbejdet med hele Danmarks demokratifestival.


Foreningen Folkemødet har fundet sin nye partnerskabschef i den 55-årige Christian Bülow Beck, der med sine erfaringer fra en række store virksomheder, herunder Dansk Magisterforening, PostNord og Det Kongelige Teater, skal udvikle og styrke Folkemødets partnerskaber og sponsorater. Direktør Camilla Laudrup uddyber:

”Christian kommer med årelang erfaring indenfor partnerskaber, forretningsudvikling, ledelse og politiske processer. Han brænder for de gode relationer og det stærke samarbejde, og vi glæder os meget til at byde Christian velkommen på folkemødeholdet.”

Christian Bülow Beck, der selv har deltaget på Folkemødet flere gange, heriblandt for Dansk Magisterforening, ser frem til at se mere til Bornholm og arbejdet med Folkemødet:

”Jeg glæder mig utroligt meget til at arbejde med og for hele Danmarks demokratifestival. For mig har Folkemødet altid være det perfekte sted for den gode dialog og meningsudveksling på tværs af mennesker, sat i smukke rammer på Bornholm, hvor jeg gennem årene har nydt at være.”

Christian Bülow Beck bor i Espergærde med hustru og datter. Han tiltræder stillingen 15. september.

Folkemødet 2022 afholdes den 16.-19. juni.


Christian Bülow Beck - CV:

Bulowb Consult (2020-2021): Eget konsulentbureau med speciale i strategiudvikling og events (2020-2021), herunder ”Bæredygtighedsdagen” for Royal Stage og Hillerød Erhverv.

Dansk Magisterforening & Magistrenes a-kasse: Digitalisering-, markedsføring- og medlemschef i DM (2014-2020), bl.a. som medarrangører af fagforeningens deltagelse på Folkemødet.

PostNord: Brand Manager & Kontaktchef (2009-2014)

Williams Reklamebureau A/S: Kontaktdirektør og partner (2006-2009)

Det Kongelige Teater: Salgschef (2004-2006)

DR: Salgs- og marketingchef (1999-2004)

Radisson SAS Hotels & Resorts: Director of Sales, Marketing & Events (1996-1999)