Search

Folkemødet får to næstformænd


Vibe Klarup fortsætter som formand for Folkemødet og som noget nyt får Folkemødet to næstformænd. Det er henholdsvis Søs Marie Serup, som har siddet i bestyrelsen i tre år og det nyvalgte bornholmske bestyrelsesmedlem Carsten Grønning.

Den nye bestyrelse er straks gået i gang med en større indsats i forhold til en akut udfordring med myndighedsgodkendelser, men også med rammebetingelser generelt for midlertidige events.

Desuden har bestyrelsen i den forgangne tid arbejdet intenst med medarbejderne og ledelsen. Det har givet noget turbulens, men dette års folkemøde er på sporet og tegner rigtigt godt.

Folkemødet har i 2024 indgået aftaler med 60 demokratipartnere – ni flere end sidste år. De udgør en central kerne i udviklingen af indhold, samtaler og mobilisering af deltagere.

De operationelle partnere, som står for spændende madboder, barer, fester, og alt det praktiske bidrager til, at Folkemødet kan udvide madområdet markant og sikre god og alsidig forplejning til alle.

Folkemødet har også arbejdet ihærdigt med at forbedre tilgængelighed for borgere med fysisk eller psykisk handicap. I år glæder vi os til at introducere flere nye tiltag på dette område.

Ikke mindst er vi glade for at kunne præsentere to ny camps, en centralt i Allinge med plads til op til 5.000 unge og en ny camp for partnere og arrangører med over 500 tipier.

Og så kan vi byde velkommen til en helt ny forskningsscene, hvor forskere fra hele landet vil præsentere deres forskning og debattere den.

Vi glæder os til uge 24 i Allinge