Search

ØKONOMI- OG ADMINISTRATIONSMEDARBEJDER TIL FOLKEMØDET

Har du interesse for og erfaring med økonomiopgaver? Er du serviceminded, grundig og struktureret? Drømmer du om en arbejdsplads med udsigt over havet og at være en del af Danmarks største demokratifestival? Så er det dig vi søger.


Vi søger en kollega i Foreningen Folkemødet, der trives med en varieret hverdag, hvor du hjælper hele vejen rundt, når det kommer til økonomi- og administrationsopgaver.

Om Folkemødet
Folkemødet er hele Danmarks demokratifestival, hvor vi hvert år i uge 24, samler græsrødder, kultur- og erhvervsliv, politiske partier, virksomheder, organisationer og borgere for at dyrke den demokratiske samtale. Her omdanner vi en hyggelig havneby til Danmarks politiske centrum – i smukke rammer for tusinder af mennesker. Bag Folkemødet står Foreningen Folkemødet, der laver Folkemødet i samarbejde med hundredvis af samarbejdspartnere.

Dine opgaver består blandt andet af:
- Bistå vores eksterne bogholder med bogføring, betaling af leverandørfakturaer, personaleudlæg samt lønadministration og debitorrykning
- Bistå direktør og kolleger med budget- og økonomistyring
- Udtræk og bearbejdning af data i Excel og Economics
- Varetage diverse indkøb for Folkemødet
- Administrative opgaver i forbindelse med produktionen af Danmarks største demokratifestival, f.eks. håndtering af transport og overnatning for produktion og frivillige
- Give Folkemødets mange gæster og arrangører en god og professionel oplevelse, når de kontakter os med vidt forskellige spørgsmål vedrørende Folkemødet

Opgaverne i stillingen ikke er fastlåst, og der er mulighed for at varetage en hel række øvrige opgaver og ansvarsområder, afhængigt af kvalifikationer; f.eks. varetagelse af projektopgaver, afvikling af arrangementer i Folkemødehuset eller deltagerkoordinering til vores camps mv. Vi er en lille, fleksibel arbejdsplads, hvor der er stor mulighed for at udvikle sig i stillingen.

Om dig
Du kan være uddannet indenfor regnskab og økonomi eller du kan være en administrativ medarbejder med erfaring indenfor bogholderi og projektøkonomi. Vi ser gerne, at du har nogle års erfaring fra en stilling, hvor du også har siddet med økonomi og administration. Det er vigtigt for os, at du er talstærk, struktureret, vant til at arbejde i Excel og har sans for detaljerne. Derudover skal du være udpræget serviceminded, kunne lide et højt tempo og det at arbejde med rutineprægede økonomiopgaver. Vi tilbyder en unik arbejdsplads, engagerede kolleger og et spændende demokratisk projekt.

Jobbet er som udgangspunkt 30 timer om ugen og arbejdsstedet er i det smukke Folkemødehus i Allinge med udsigt over Østersøen. Løn efter kvalifikationer. Vi er et hold med 5 fastansatte og en række projektansatte kollegaer. Forud for Folkemødet i uge 24 vokser vi og bliver en stor produktionsorganisation, med bl.a. mere end 300 frivillige under selve Folkemødet.

Send din ansøgning til: job@folkemoedet.dk hurtigst muligt og senest den 10. oktober kl. 12.00.

Vil du høre mere?
Du er velkommen til at kontakte Kommunikationschef og Teamleder for Produktion, Pelle Nybirk på +45 2046 2416 eller pelle@folkemoedet.dk for at høre mere.