Search

FOLKEMØDET SØGER PARTNERSKABSCHEF

Jobopslag: Vil du stå i spidsen for Folkemødets partnerskaber? Som partnerskabschef får du en kernerolle i udviklingen af hele Danmarks demokratifestival, Folkemødet. Læs mere om stillingen og søg den via job@folkemoedet.dk


Folkemødet bliver skabt i tæt samarbejde med en bred vifte af vidt forskellige arrangører og partnere: Fra græsrodsorganisationer, politiske partier og interesseorganisationer til leverandører og sponsorer. Du skal som partnerskabschef sikre aftaler, der understøtter Folkemødets ambition om at skabe dialog mellem borgere og beslutningstagere.

Dine opgaver

  • Ansvar for at skabe partnerskaber, der styrker Folkemødet både økonomisk, kreativt og indholdsmæssigt.

  • Ansvar for operationelle leverandører og sponsorer, herunder indgåelse af aftaler.

  • Ansvar for at identificere og udvikle nye forretningsområder.

  • Sikre professionel og respektfuld dialog med lokale og nationale samarbejdspartnere.

Din profil

  • Du har solid erfaring med udvikling af partnerskaber og forretningsområder, både indholdsmæssige og kommercielle – måske fra kulturbranchen, NGO eller bureau.

  • Du har økonomisk indsigt, og du kan relatere din kommercielle forretningsforståelse til Folkemødets værdier.

  • Du har god indsigt i politik og har gerne erfaring med produktion af større events.

  • Du har en relevant akademisk uddannelse, ledererfaring og elsker at få ting til at ske.

Vi er et sekretariat pt. med syv projekt- og fastansatte, som varetager en mangfoldig palet af opgaver, som kræver stor fleksibilitet og gode samarbejdsevner. I månederne op til Folkemødet vokser sekretariatet i en kortere periode betydeligt.

Arbejdstiden er 37 timer, dog varierende fordelt over året med stor intensitet op til og under afviklingen af Folkemødet. Foreningen Folkemødet er ikke lønførende. Løn- og ansættelsesvilkår i Foreningen Folkemødet i henhold til kvalifikationer. Foreningen Folkemødet har kontor i Folkemødehuset i Allinge med Danmarks vel nok smukkeste udsigt. Der må påregnes stor rejseaktivitet i jobbet, idet mange møder foregår i København, ofte afholdt i vores mødelokale ved Vesterport, eller andre steder i landet. Stillingen er med tiltrædelse snarest.

Spørgsmål?
For uddybende spørgsmål, kontakt direktør Camilla Laudrup på camilla@folkemoedet.dk

Ansøg senest den 10. august kl. 12.00
Send din ansøgning til job@folkemoedet.dk inden 10. august klokken 12.00. Samtaler afholdes den 18. og 19. august samt den 25. august 2021.