Search

Foreningen Folkemødet inviterer til borgermøde


Torsdag den 3. juni inviterer Foreningen Folkemødet til borgermøde i Folkemødehuset kl. 17.30 og 19.30. På borgermødet vil borgere i Allinge-Sandvig kunne høre mere om planerne for årets Folkemøde, de trafikale ændringer og andet der påvirker byen i forbindelse med det tiende Folkemøde den 17.-19. juni.

Af hensyn til COVID-19 bliver borgermødet afholdt af to omgange, så flest muligt kan deltage. Henholdsvis kl. 17.30-18.30 og 19.30-20.30 vil borgere kunne møde Folkemødets direktør, Camilla Laudrup, sikkerhedschef, Mogens Stender Alstrup, og repræsentanter fra myndighederne.

Begge borgermøder har plads til 20 siddende gæster, og det er derfor nødvendigt at tilmelde sig. Man kan tilmelde sig borgermødet via dette link: Tilmelding til borgermøde

Foreningen Folkemødet opfordrer alle der deltager til at lade sig teste for COVID-19 forud for mødet, og henstiller til at man bærer mundbind ved ankomst og indtil man sidder ned i Folkemødehuset.

Efter borgermødet bliver der husstandsomdelt information om Folkemødet, trafikale ændringer mv. til alle husstande i Allinge-Sandvig, så alle modtager informationen, uanset om man kan deltage på et af de to borgermøder.

Folkemødet bliver i år coronatilpasset. Det betyder, at hele Folkemødet i år alene foregår inden for et begrænset indhegnet område omkring Cirkuspladsen og Danchells Anlæg, som opdeles i 4 mindre sektioner med plads til 500 siddende gæster fordelt på en række mindre scener i helt åbne telte samt hovedscenen. Programmet foregår i tre programblokke mellem klokken 9 og klokken 22. Syv af de tolv scener bliver streamet på folkemødet.dk.