Search

JOBOPSLAG: PROJEKTLEDER TIL UNGEINDSATS PÅ FOLKEMØDET

Er du flydende i projektledelse, brænder du for at engagere unge i vores demokrati, og er du fantastisk til at skabe resultater i samarbejde med vidt forskellige mennesker og organisationer? Så er du måske Folkemødets nye projektleder, der skal være med styrke unges engagement i Danmarks største demokratifestival.


OM FOLKEMØDET
Folkemødet er hele Danmarks demokratifestival, hvor vi hvert år i uge 24 samler græsrødder, kultur- og erhvervsliv, politiske partier og borgere for at dyrke den demokratiske samtale. Vi omdanner en hyggelig havneby til Danmarks politiske centrum for tusinder af mennesker. Bag Folkemødet står Foreningen Folkemødet, der laver Folkemødet i samarbejde med hundredvis af samarbejdspartnere.

OM JOBBET
Folkemødet vil sikre, at unge under 30 år i endnu højere grad end i dag engagerer sig i Danmarks største demokratifestival. Derfor søger vi en projektleder, der kan igangsætte, udvikle og drive en stærk indsats for og med unge.

Dine opgaver består blandt andet af:

 • Projektledelse af Folkemødets indsats for engagement af unge i samarbejde med vidt forskellige organisationer.

 • Etablering af samarbejde med organisationer, der arbejder med unge, om deres engagement i Folkemødet

 • Udvikling og implementering af aktiviteter, der understøtter unges engagement i Folkemødet. Det er alt fra workshops, velkomstpakker og debatevents til camps og fællesrejser.

 • Økonomistyring og projektstyring

 • Opgaverne i stillingen er ikke fastlåste. Vi er en lille, fleksibel arbejdsplads, hvor der er stor mulighed for at udvikle sig i stillingen.

OM DIG

 • Du har en relevant uddannelse og er skarp, rutineret projektleder med mindst 3-5 års erfaring med ledelse af større projekter eller produktioner. Det kunne fx være en kulturinstitution, forening eller fra bureau.

 • Du er struktureret og vant til at arbejde med projektplaner, milepælsplaner og deadlines.

 • Du trives du med både selv at stå i spidsen for stort projekt og så samtidig selv eksekvere hurtigt, grundigt og effektivt.

 • Du er god til at samle folk omkring dig om et fælles mål – og få tingene til at ske i samarbejde med andre.

 • Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med engagement af unge under 30 år, og har du og erfaring med produktionsledelse vil det være ideelt i forhold til at bidrage til udviklingen og afviklingen af Danmarks største demokratifestival.

 • Det er er vigtigt, at du trives med at have stort selvstændigt ansvar frem mod en stor afvikling af demokratifestivalen.

PRAKTISK
Stillingen er en fastansættelse på 37 timer med start 1. januar 2022. Vi forestiller os, at du enten arbejder fra vores kontorfællesskab i Lydens Hus i København eller i Folkemødehuset i Allinge med udsigt over Østersøen. Uanset hvad skal du nok forvente rejsetid rundt omkring i Danmark for at mødes med vores mange samarbejdspartnere.

For yderlige information om stillingen, skriv en mail til direktør Camilla Laudrup på camilla@folkemoedet.dk.

Løn efter kvalifikationer. Foreningen Folkemødet er dog ikke lønførende. Vi er et hold med seks fastansatte og en række projektansatte kollegaer. Forud for Folkemødet i uge 24 vokser vi og bliver en stor produktionsorganisation med bl.a. mere end 300 frivillige under selve Folkemødet.

Ansøgning og CV sendes til job@folkemoedet.dk

Deadline for ansøgning: 22. november kl. 12.00

Der afholdes jobsamtaler 25., 26., og 29. november