Search

Ny bog om Folkemødet hylder den demokratiske debat

Bogen fortæller om Folkemødets tilblivelse og udvikling og vender festivalens demokratiske betydning og udfordringer. Bogen bliver præsenteret på årets Folkemøde på torsdag.


"Med bogen her hylder vi Folkemødet. Det er der god grund til. Hal Koch beskrev det så godt allerede i 1945. Det er ikke afstemningerne, der er demokratiets egentlige styrke. Det er samtalen. Med det følger en forpligtigelse. Til at mødes på tværs af hver vores standpunkter. Og til at lytte til hinanden", siger statsminister Mette Frederiksen(S).

Folkemødet holdes i år for 10. gang og i den anledning udgives en ny bog om Folkemødet, som ovenstående citat af stammer fra.
Bogen har også bidrag fra bl.a. Bertel Haarder, Winni Grosbøll, statsminister Mette Frederiksen, organisations- og mediefolk, lokale borgere fra Allinge m.fl. Den indeholder også over 200 flotte fotos fra alle årene - fra Folkemødets start i 2011 og frem til Folkemødet i 2019.

På Folkemødet i år deltager Bertel Haarder, MF for venstre, Winni Grosbøll, tidl borgmester på Bornholm og Olav Hesseldahl fra Foreningen Folkemødet sammen med flere andre i et event med udgangspunkt i bogens pointer, perspektiver, billeder og citater.

Eventet arrangeres af forfatterne bag bogen, Lena Schenk og Julie Artke, der begge har været ansat i Folkemødets sekretariat. Eventet finder sted torsdag aften på Folkemødet på scene 11 kl. 18:15-20:00.

Bogen sælges på festivalen og kan også købes online. Rabat ved indkøb af større mængder.

For nærmere info se www.artpolitico.dk 

Book billet til eventet på scene D11, torsdag den 17. juni kl. 18:15: https://place2book.com/da/sw2/sales/hesynu0ekf