Search

Oh Land og Andreas Odbjerg leverer musikken på Hovedscenen på årets Folkemøde

På Folkemødets hovedscene kan du i år opleve Oh Land og band fredag aften, mens Andreas Odbjerg lukker Folkemødets hovedscene lørdag aften. 


På Folkemødets Hovedscene kan du opleve de traditionsrige partiledertaler og spændende events, men det er også her, hvor du kan opleve nogle af de helt store koncerter på Folkemødet. Folkemødet er et rum, hvor vi kan diskutere vores samfund, og hvor borgere og beslutningstagere kan få lov til at møde hinanden i anderledes rammer. Men Folkemødet er også en fest for vores demokrati og en hyldest til fællesskaber på tværs. Dette manifesteres blandt andet i koncerter på Folkemødets Hovedscene fredag og lørdag aften. 

Fredag aften klokken 21:30 spiller Oh Land med sit band på Folkemødets Hovedscene. Oh Land, der også går under navnet Nanna Øland Fabricius, er dansk sanger og komponist. Hun står bag en række hits som 'White Nights', 'Sun of a Gun' og 'Speak out Now'. Oh Land bringer stor kreativitet og følsomhed i både sin musik og liveoptræden. 

Lørdag aften klokken 22:00 lukker Andreas Odbjerg Folkemødets Hovedscene. Han står bag en parade af hits såsom 'hjem fra fabrikken', 'STOR MAND' og 'føler mig selv 100'. Andreas Odbjerg har en masse udsolgte koncerter i ryggen og afholdte i sommer en lang række festivalkoncerter, der fik stor ros af anmelderne. I Andreas Odbjergs optrædener mærker man staks de store følelser, som han ligger i sin passion for musikken.

Clements Taffel, Folkets Tale og Klimaministeren i den Grønne Stol

På Folkemødets Hovedscene vil du også kunne opleve en række forskellige events. 

Fredag og lørdag aften kan du opleve Clements Taffel, hvor Clement Kjersgaard, udgiver af Nyhedsmagasinet RÆSON, får besøg af to stjernespækkede hold, der sammen med publikum skal udfordres på deres viden om dansk og international politik, før og nu. 

Klokken 12:30 fredag vil Rønne Havn igen sætte Klimaministeren i Den Grønne Stol. Her vil Lars Aagaard blive interviewet om den grønne omstilling, klimaet og miljøet.

Lørdag aften vil Katinka Bjerregaard fremføre Folkets Tale. Folkets tale er et koncept udarbejdet af talerskolen Røst. Talen bliver skabt af bidrag indsamlet blandt publikum, som bliver skrevet sammen til en vildtvoksende fællestale fra folket – til folket. 

Programmet for folkemødet 2023

Programmet på Hovedscenen repræsenterer dog kun en brøkdel af alle de events, som du kan opleve på Folkemødet. Folkemødet samskabes med hundredevis af organisationer, virksomheder, partier og foreninger og i midten af maj udkommer Folkemødeappen 2023. Her kan du se programmet, sammensætte dit eget program, finde rundt på Folkemødepladsen og læse mere om Folkemødet 2023. Du kan også begynde at udforske programmet allerede nu. Det gør du her. Programmet vil opdateres løbende i takt med, at events bliver tilmeldt. Ønsker du at have Folkemødeprogrammet fysisk, kan du købe et trykt program i turistinformationen på Allinge Havn under Folkemødet. 

Andreas Odbjerg

Andreas Odbjerg står bag kæmpehits som 'føler mig selv 100', 'i morgen er der også en dag' og 'STOR MAND'. Han vandt i 2022 prisen som 'årets danske radiohit' ved DMA 2022 med sangen 'hjem fra fabrikken'. Med sit debutalbum af samme navn blev det tydeligt, at Andreas Odbjerg er en af Danmarks helt store sangskrivere.

Andreas Odbjerg lukker Folkemødets Hovedscene lørdag aften klokken 22:00. 

Oh Land og band 

Nanna Øland Fabricius, der går under pseudonymet Oh Land, er en dansk sanger og komponist, der i den grad har sat sit aftryk på den danske musikscene. Hun står bag hits såsom 'White Nights' og 'Speak Out Now'. Oh Land bringer både stor kreativitet og følsomhed i sin musik. 

Oh Land spiller med sit band på Folkemødets Hovedscene fredag aften klokken 21:30.