Search

Svar på ansøgning om stadeplads


Alle der har søgt om en stade- eller bådplads på Folkemødet 2024, kan nu se svaret på deres ansøgning på Folkemødets Selvbetjening.  

Svar på ansøgning

For at finde svaret skal I logge ind med den profil, I har brugt til at søge plads. Herefter går I ind på ‘Min Ansøgning’, hvor I finder jeres tildelte størrelse og i hvilket område I har fået plads.  

Den 1. februar offentliggøres den konkrete placering, hvor vi samtidig åbner for, at man kan designe sit eventsted.  

Vi har modtaget mange ansøgninger om at deltage på Folkemødet 2024, hvilket vi sætter stor pris på. Det betyder dog, at vi ikke har kunne opfylde alle ønsker om område og størrelse. Vi har forsøgt at imødekomme jeres ønsker bedst muligt. I kan læse mere om dette i kommentaren på jeres ansøgning.  

Ønsker I ikke at deltage?  

Er I blevet tildelt en plads, som I ikke ønsker at gøre brug af, kan I frem til den 15. januar 2024 klokken 16:00 afmelde jeres stade- eller bådplads uden gebyr. 

Prisstigning på arealleje

For første gang siden 2014 prisjusteres areallejen på Folkemødet. Det betyder, at I vil opleve en prisstigning i forhold til tidligere år. I finder areallejen for de forskellige områder på Folkemødet 2024 i Folkemødets arrangørhåndbog.  

Folkemødets partnere bliver tilbudt en rabat på areallejen i 2024.  

Venteliste 

Vi har fået rigtig mange ansøgninger om at deltage, og det betyder, at vi desværre ikke har kunne opfylde alles ønsker om plads på Folkemødet 2024.  Derfor vil nogle ansøgere lige nu være på ventelisten til en plads.

Under kommentarer på ‘min ansøgning’ i Selvbetjening uddyber vi, hvad det betyder for jer der lige nu er på venteliste. Vi arbejder på at kunne give endeligt svar hurtigst muligt.  

Har I spørgsmål er I velkommen til at kontakte Emma Furseth, arrangøransvarlig, på denne mail: emma.furseth@folkemoedet.dk