Search

Vintersang og samtale i Folkemødehuset

Tiden er kommet, hvor vi endelig kan være sammen igen. Gang I Kulturen - Nordbornholm og Folkemødet inviterer til vintersang og samtale i Folkemødehuset. Kunstnerparret Monica og Jacob Stevns-Lorentzen kommer på besøg til sang, klaver, oplæg og samtale.

 


Hvilken betydning har musik og sang for mennesket? Det spørgsmål stiller kunstnerparret Monica og Jacob Stevns-Lorentzen til vintersang og samtale i Folkemødehuset den 27. februar.

Kunstnerparret Monica og Jakob Stevns-Lorentzen har siden 2010 dannet duo og givet mange kammerkoncerter rundt i Europa.

De har lovet at give smagsprøver på deres kunst og give os indblik i, hvad sang og musik betyder for mennesker gennem en samtale med deltagerne. De inddrager publikum med fællessang og indvier os i deres oplevelse af musik og sangs styrke til at knytte folk sammen.

HVOR: Folkemødehuset, Sverigesvej 1, 3770 Allinge

HVORNÅR: Søndag den. 27. februar 2022, klokken 17:30-19:30

HVAD: Vintersang og samtale om sang og musiks betydning for mennesket

PROGRAM:
17.30-18.15: Vi synger en sang på bornholmsk, byder jer velkommen og lytter til Monica og Jakob’s oplæg om sangens betydning i livet
18.15-18.45: Varm mad serveres
18.45-19.30: Samtale mellem kunstnere og publikum

Arrangementet er gratis
Varm mad koster 75 kr

Tilmelding her

MONICA STEVNS-LORENTZEN 

Uddannet ved musikkonservatoriet i København, og har siden videreuddannet sig gennem studier i Wien, New York samt i barokklassen på Musikhögskolan i Stockholm. Endvidere er Monica freelance sanger og en efterspurgt solist ved oratorier, passioner og i kammermusikalske sammenhænge.

JACOB STEVNS-LORENTZEN

Opvokset på Bornholm og lærte tidligt at spille klaver og orgel. Efter studier på Musikkonservatoriet i København og Paris blev han 1. organist i Holmens Kirke og Christiansborg Slotskirke. Tilknyttet det Kgl. Teater som korsyngemester for Operakoret modtog han Frobenius-fondens Store Musikpris, og i 2019 blev han Ridder af Dannebrog.