Search

CAMP UNG AGENDA 

Camp Ung Agenda er for unge under 30 år.
Her kan du slå dit eget telt op midt i Allinge sammen med tusindvis af andre unge.
!Fra 2024 Flytter Camp Ung Agenda til Allinge by!

Med Ung Agenda pakkerejser får du både transport og overnatning - nemt og billigt.SLÅ DIT EGET TELT OP MED TUSINDVIS AF ANDRE UNGE I ALLINGE BY

Er du under 30 år? Har du lyst til at tage del i de mange spændende events og debatter, som man kan opleve på Folkemødet? Så kom og bo på Camp Ung Agenda. 

På Camp Ung Agenda kan du slå dit eget telt op, så du kan hvile de trætte demokratimuskler, når Folkemødedagen går på hæld. På campen er der et hyggeligt loungeområde, hvor der vil være mulighed for at spille spil, få en forfriskning eller bare slappe af.

I 2024 flytter camp Ung Agenda sammen med Ungdomscampen på Pilegade 24 i Allinge. Det bliver en camp med plads til 5000 unge lige ved Folkemødet. Der vil derfor kun være én camp for dig under 30 år. Vi glæder os til at byde dig og dine venner velkommen til et fantastisk Folkemøde 2024.


PRAKTISK OM CAMP UNG AGENDA

Campen åbner onsdag d. 12. juni kl. 10 og lukker søndag d. 16. juni kl. 11. Når campen lukker skal du have forladt den og taget alle dine ting samt affald med dig.

På camp Ung Agenda skal du have eget telt med, men vi har indrettet pladsen med en række faciliteter, for at gøre opholdet behageligt og hyggeligt. På campen kan du finde:

 • Toiletvogne med træk- og slip toiletter. De er placeret to forskellige steder på campen

 • Urinaler til både stående og siddende

 • Badevogne med varme bade og private kabiner

 • Et udendørs loungeområde med terrasse, havespil, loungemøbler og et område til Trangia (hvis der ikke bliver afbrændingsforbud)

 • To fællestelte med borde-bænkesæt, soundbox og stik til at oplade telefoner. Det ene fællestelt er 100% alkoholfrit

 • En lille kiosk hvor elever fra Bornholms Efterskole sælger diverse små fornødenheder som du kunne have glemt at pakke.

 • 2 infovogne, hvor du kan blive bedt om at vise armbånd for at komme ind på campen. Der vil være mulighed for at købe kaffe torsdag-lørdag morgen fra kl. 8-12 og du kan hver dag finde el-kedler her til at koge vand

 • 30 træhytter som du kan tilkøbe til din camp-billet, hvis du ikke vil sove i telt

 • Fællessang hver morgen sammen med Efterskoleforeningen

 • Mulighed for at være med til morgenmeditation og sansevandringer i den smukke natur omkring campen

Har du en god ide til aktiviteter på campen eller har du nogle særlige behov for at kunne være med, så hiv endelig fat i os p ungagenda@folkemoedet.dk så gør vi hvad vi kan for at hjælpe.


PAKKEREJSER

Med Ung Agenda pakkerejser kan du, der er mellem 16 og 30 år komme nemt og billigt til Folkemødet.

Med Ung Agenda pakkerejse får du:

 • Bus samt færge tur/retur Aarhus/Fredericia/Odense/København-Folkemødet

 • Overnatning på Camp Ung Agenda, der ligger på Pilegade i Allinge by

 • Adgang til Folkemødet selvfølgelig 

 • En måneds gratis medlemskab af Zetland

En pakkerejse fra København koster 739 kr. En pakkerejse fra Fyn eller Jylland koster 999 kr.

Book din pakkerejse her

Du kan også selv stå for transport og købe plads på Camp Ung Agenda. Det koster 300 kr.
Du kan booke camp her.

 

Alle unge under 30 år samt deres undervisere kan bo på Camp Ung Agenda. Ung Agenda pakkerejser er dog kun for unge mellem 16 og 30 år og eventuelle undervisere.ER DU UNDERVISER?

Som underviser, der rejser med en klasse/et hold, kan du købe Ung Agenda pakkerejsen, selvom du er over 30 år. Men kun hvis du rejser med en gruppe unge.  

HAR DU EN GOD IDE?

Hvis du har en god ide, som du gerne vil føre ud i livet på Camp Ung Agenda eller på Folkemødet, så skriv til os ungagenda@folkemoedet.dk