Search

FREMTIDENS STEMMER

Fremtidens stemmer er en samling af dygtige, engagerede unge, der kan bookes til debatter på Folkemødet.


Er du under 35 år og vil du blande dig i debatten på Folkemødet? Opret en profil på vores Platform Fremtidens Stemmer.

Der er over 200 arrangører på Folkemødet, ved at oprette en profil på Fremtidens Stemmer, gør du det nemt for arrangørerne at finde dig til deres debat.

Kvaliteten af demokratiet afhænger både af, hvordan vi taler sammen, samt at så mange som muligt er inkluderet i samtalen.

Så husk at tænk mangfoldighed ind når du sammensætter dit panel. På Fremtidens Stemmer kommer du nemt i kontakt med en masse unge stemmer.‘’De unge vil ikke demokratiet’’. Sådan lyder en ofte hørt myte om den danske ungdom. Unges engagement i samfundet er stigende, men måden de engagerer sig på ser måske anderledes ud end tidligere. Derfor er det vigtigt, at vi nytænker rammerne for den demokratiske samtale og måde at blande sig på, særligt på Folkemødet hvis formål netop er dette. 

Folkemødets arrangementer bør i højere grad afspejle befolkningssammensætningen, hvad angår alder, køn, etnicitet, seksuel orientering, uddannelsesniveau, geografi mv. Derfor er Ungdomsbureauet, SAGA og Avilius gået sammen med Ung Agenda og Tuborgfondet, om at skabe bedre repræsentation af den brede ungdom på Folkemødet. I fællesskab vil vi vise at der er unge fra hele landet, der vil og kan bidrage til den demokratiske samtale.  Konkret er vi gået sammen om at lave en samling af fremtidens stemmer med 100+ unge, der er klar til at blive hørt på scenerne og i teltene på Folkemødet i år. 

Samlingen er en service til alle aktører på Folkemødet, som de kan benytte sig af for at finde unge stemmer til deres debatter. Du finder samlingen her. 

HVORDAN FOREGÅR DET:

Du kan booke en panelist fra samlingen ved at række ud til dem direkte og tage dialogen. 

Du finder samlingen her

HVAD ER GODT AT HUSKE

  • Husk at afsætte budget til at booke paneldeltagerne

  • Skab en tryg stemning for at den unge kan deltage i samtalen på lige fod med de ‘garvede’ i panelet

  • Vær åben for forslag/feedback om dit koncept