Search

KOM PÅ SCENEN PÅ FOLKEMØDET

På denne side kan du læse om dine muligheder for at komme på scenen på Folkemødet hvis du er mellem 16 og 30 år.
Som en del af Ung Agenda arbejder Tuborgfondet og Folkemødet for at sikre plads til unge og deres dagsordener på scenerne.


WILDCARDS

(OBS 2024 FRIST UDLØBET)

Folkemødet tilbyder gratis tider på vores og samarbejdspartneres scener. Tilbuddet er til små foreninger og organisationer i civilsamfundet, som gerne vil bidrage til Folkemødets dagsorden, men ikke har de økonomiske midler til en stadeplads eller en scenetid. 

Vi prioriterer ud fra følgende principper:

  • Ung Agenda:  At unge mellem 16 og 30 er drivkraft bag de søgte events.

  • Nye stemmer:  Vi ønsker at give ordet til nye deltagere, organisationer, foreninger, personer som ellers ikke deltager med events på Folkemødet. Særligt også unge deltagere.

  • Mindre foreninger: Mindre foreninger og organisationer, der i høj grad er drevet af frivillige.

  • Flere organisationer der går sammen: De bedste ideer bliver tit til i krydsfeltet mellem flere forskellige arrangører.

Med et wildcard få man en tid på en etableret scene inkl. AV-udstyr og en scenehjælper.

FREMTIDENS STEMMER

 

Fremtidens stemmer er en platform for dig under 35, der gerne vil være med i debatter på Folkemødet.

Opret en profil, hvor du skriver lidt om dig selv og din erfaring, og kryds af i de emner, der interesserer dig og som du gerne vil være med til at debattere. Vi deler platformen med alle Folkemødets arrangører og opfordrer dem til at huske unges perspektiver og stemmer i deres debatter.

Fremtidens Stemmer er en samling af dygtige, engagerede unge, der kan bookes til debatter på Folkemødet. Folkemødets arrangementer bør i højere grad afspejle befolkningssammensætningen, hvad angår alder, køn, etnicitet, seksuel orientering, uddannelsesniveau, geografi mv. Fremtidens Stemmer er en service til alle aktører på Folkemødet, som de kan benytte sig af for at finde unge stemmer til deres debatter.

Find platformen her, opret en profil eller book en ung debattør.

Alle Fremtidens Stemmer bliver tilbudt debattræning og netværk med Saga d. 27. maj kl. 16.30-19 - så skriv evt. det i kalenderen allerede nu.

U-VENDINGEN

U-vendingen er en ny plads på Folkemødet drevet af unge under 30 år. Det er et samarbejde mellem Ung Agenda/Tuborgfondet, Ungdomsskoleforeningen, DUF og Højskolerne.

På U-vendingen finder du:

  • Stort fælles loungeområde

  • Højskolernes telt og bar

  • Ungdommens scene

  • Ungdommens Plads 

På U-vendingen vil alt indhold være skabt af unge, og vores vision er at vise hvordan Folkemødet ser ud når unge bestemmer.

Alle er velkommen i U-vendingen og der vil være aktiviteter, debatter og workshops under mange forskellige temaer.

Har du en ide til et event eller en aktivitet, så tag kontakt til Ungdommens Plads senest 5. april. På Ungdommens Plads eksperimenteres der med nye eventformer og der er fokus på handling. Du kan søge om at lave aktiviteter på Ungdommens plads her.

GODE IDEER

Ligger du inde med en god ide til en aktivitet på Folkemødet eller Camp Ung Agenda, så må du altid tage kontakt. Vi gør hvad vi kan for at hjælpe unge med at realisere deres Folkemødedrømme, kan vi ikke hjælpe i år, kan vi måske begynde at arbejde frem mod Folkemødet næste år.

Du kan altid skrive til ungagenda@folkemoedet.dk med dine ideer og visioner.