Search

UNG AGENDA PÅ FOLKEMØDET

Tuborgfondet og Folkemødet har indgået et partnerskab og vil frem mod 2026 engagere 18.000 unge i Folkemødet. Den fælles ambition er at sikre unges repræsentation og styrke unges stemme på Folkemødet. Vi kalder det Ung Agenda.


Fremtiden tilhører unge, og derfor er det netop unge, der skal sætte dagsordenen.

Folkemødet er en af de største demokratiske begivenheder i Danmark. Der kommer mere end 60.000 borgere og beslutningstagere - fra statsministeren til Danmarksmesteren i debat - for at debattere vores demokrati og vores samfund. Der er mere end 2000 forskellige events om alt fra klimaudfordringer til mental sundhed. Unge skal være med til at sætte dagsordenen og bestemme retningen for vores samfund og demokrati.

I 2022 inviterede Tuborgfondet og Folkemødet over 800 unge med på Folkemødet ved at tilbyde en helt ny camp for unge samt mulighed for at købe en billig pakkerejse med transport og overnatning. Mere end 25 ungeorganisationer var med til at sætte dagsordenen på Folkemødet i 2022 gennem events og debatter på Folkemødets scener. Vi vil engagere endnu flere unge i Folkemødet for at understøtte dialog på tværs af generationer. Ambitionen er at sikre, at hver femte deltager på Folkemødet i 2026 vil være mellem 16-30 år.

Har du yderligere spørgsmål til Ung Agenda, så send en mail til ungagenda@folkemoedet.dk 

 

UNG AGENDA PÅ FOLKEMØDET i 2023

  • Camp Ung Agenda slår igen i år dørene op for, at unge mellem 16 og 30 år kan overnatte tæt på Folkemødet. Du kan booke overnatning på Camp Ung Agenda her

  • Pakkerejser med transport og overnatning, så unge kan komme nemt og billigt på Folkemødet. Du kan booke pakkerejser her

  • Unge Agendaer skal igen fylde på Folkemødet i 2023

  • Hvad skal Ung Agenda ellers arbejde for?

Skal du være med til at udvikle på Ung Agenda, fx i et advisory board eller som frivillig? Så send en mail til projektleder, Signe Thydal - signe@folkemoedet.dk

FAKTA 

  • Tuborgfondet og Folkemødet har indgået et partnerskab med ambition om at engagere 18.000 unge i Folkemødet frem mod 2026.

  • Ung Agenda gør plads til unges events, og skaber et særligt campområde, hvor unge kan overnatte og mødes på tværs under Folkemødet.

  • Tuborgfondet støtter projektet med 8,6 mio. kr. i perioden 2022-2026.