Search

BLIV FRIVILLIG PÅ FOLKEMØDET 2022
– INVITATION TIL INFO-AFTEN

Vi ser frem mod et Folkemøde i sin fuldeform. Derfor har vi brug for en hjælpende hånd for at få hele Danmarks demokratifestival op at stå. Folkemødet inviterer i den forbindelse til en info-aften om, hvordan det er at være frivillige.


INVITATION
Folkemødet inviterer til en uforpligtende info-aften den 24. februar klokken 19:00 i Folkemødehuset, Sverigesvej 1, 3770 Allinge.  Alle er velkommen. Dette gælder både, hvis du som privat person er interesseret i at prøve kræfter som frivillig, men også hvis du er repræsentant for en lokal forening, der kan stille med et par ekstra hænder, .

Der vil indledningsvis være en kort gennemgang af vores planer for Folkemødet 2022. Efterfølgende vil vi give et indblik i, hvad det vil sige at være frivillig på Folkemødet. Info-aftenen er uforpligtende så kom endelig og få stillet din nysgerrighed. Der vil blive serveret lidt kaffe og kage til arrangementet.

Tilmelding her. 
(Tilmelding er ikke nødvendig, men er behjælpelig for os)

Vi glæder os til at se jer!

For at Folkemødet kan lykkes, er der mange opgaver, der skal løses. Vi søger derfor frivillige, der kan hjælpe med at skabe de bedst mulige rammer for den helt store demokratifest.

Der er mange forskellige opgaver, der skal løses, og det kræver en bred skare af frivillige at komme i mål. Vi har brug for folk med hænderne skruet godt på, der kan hjælpe med praktiske opgaver både før, under og efter Folkemødet. Samtidig har vi brug for frivillige, der kan byde de mange gæster velkommen til skønne Bornholm.

Som frivillig på Folkemødet bidrager du til at styrke demokratiet i et hyggeligt fællesskab. Frivillige vil samles i det fælles frivillig-område:  Voulenteer Village. Her vil der være et hyggeligt lounge-område og egen bar, hvor frivillige imellem kan lære hinanden at kende. Der vil desuden blive sørget for forplejning under Folkemødet. 

Du kan her læse mere om at være frivillig på Folkemødet. 

Har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte os på frivillig@folkemoedet.dk.

"Vi glæder os til et Folkemøde som vi kender det, i fuld form. Men det er også en kæmpe opgave at afholde et sådant Folkemøde. Og det kan vi ikke klare alene. Derfor vil vi rigtig gerne have hjælp af lokale foreninger til at løse en række forskelligartede opgaver - både før, under og efter Folkemødet" - Pelle Nybirk