Search

CAMP UNG AGENDA 

Camp Ung Agenda er for unge mellem 16 og 30 år. Her kan du slå dit eget telt op i naturskønne omgivelser med udsigt til Hammershus.
Med Ung Agenda pakkerejser kan du desuden komme nemt og billigt til Folkemødet med transport og overnatning for 539 kr. 


SLÅ DIT EGET TELT OP MED OVER 1000 ANDRE UNGE

Er du mellem 16 og 30 år? Har du lyst til at tage del i de mange spændende events og debatter, som man kan opleve på Folkemødet? Så er Camp Ung Agenda noget for dig. Campen er en del af Ung Agenda, som er et samarbejde mellem Tuborgfondet og Folkemødet, der skal engagere tusinder af unge i Danmarks største demokratifest. 

På Camp Ung Agenda kommer du til at bo i smukke, naturskønne omgivelser på Bornholm med udsigt ud til Hammershus. Her kan du slå dit eget telt op, så du kan hvile de trætte demokratimuskler, når Folkemødedagen går på hæld. På campen er der desuden hyggelige loungeområder, hvor der vil være mulighed for at spille spil, drikke en øl eller bare slappe af. Der vil være en bar på campen, hvor man kan købe både øl* og alkoholfrie drikkevarer.

*I baren sælges der kun alkohol til personer over 18 år. 

Fotokredit: Ace Q og Magsfilm

PAKKEREJSER

Med Ung Agenda pakkerejser kan du komme nemt og billigt til Folkemødet. Her får du nemlig både transport og overnatning til Folkemødet 2023 for 539 kroner. 

Med Ung Agenda pakkerejse får du:

  • Bus samt færge tur/retur København-Folkemødet

  • Overnatning på Camp Ung Agenda

  • Adgang til Folkemødet selvfølgelig 

For 599 kroner kan du rejse tur/retur fra Aarhus, Aalborg, Odense og Fredericia til Folkemødet. Overnatning på Camp Ung Agenda er inkluderet i prisen.

Book din pakkerejse her.

Hvis du selv vil stå for transporten, kan du vælge kun at booke overnatning på campen for 200 kr. Book overnatning her.

ER DU UNDERVISER?

Som underviser, der rejser med en klasse/et hold, kan du købe Ung Agenda pakkerejsen, selvom du er over 30 år. Men kun hvis du rejser med en gruppe unge.  


FRA CAMP UNG AGENDA TIL FOLKEMØDET

Campen ligger en smuk gåtur gennem den Bornholmske natur på 30 minutter fra Folkemødets hovedscene. Der vil samtidig køre gratis shuttlebusser, der i år vil køre fra Camp Ung Agenda til Birkevænget i Allinge, som ligger lige ved indgangen til Folkemødet. 

MORGENMAD

På Campen vil FGU Nord stå for lækker morgenmadsbuffet, hvor der vil være både vegetariske, veganske, glutenfrie og laktosefrie muligheder. For at undgå madspil og gøre det nemt for FGU skal man købe sin morgenmad på forhånd. I tilfælde af, at der er mad i overskud, vil det være muligt at købe morgenmad på dagen. Der er nu lukket for forudbestilling af morgenmad.

PROGRAM

Onsdag aften
Ankommer du til Bornholm onsdag, kan du godt glæde dig til den uofficielle åbning af Folkemødet 2023. Her vil der være ungdomspartilder debat modereret af Alexander Wils Lorenzen og Nina Rask varmer os op til debatten med skarpt og underholdende one-person-show. Vi starter klokken 18:00. Toga holder baren åben, og der vil være DJ fra klokken 21-02.

Hver morgen klokken 8-10 vil der være live morgenradio med Minopolet.
Her kan du drikke din morgenkaffe, mens Mino Ung København sender live fra Camp Ung Agenda. 

Minopolets formål er at skabe et nuanceret billede af minoritetsunge og deres interesser/problematikker. Minopolet håber at skabe et morgen-soundtrack, hvor både svære og almene emner bliver taget op. 

Torsdag 9-10 og fredag 10-11 vil der være naturmeditation og sansevandring. 
Start dagen i et roligt tempo med en god omgang natur-wellness, inden det går løs på Folkemødet. Tag med Byens Naturterapi på vandring i den smukke bornholmske natur omkring Camp Ung Agenda. Vi fokuserer på at skabe ro og fordybelse, når vi sammen går åbent og opmærksomt på opdagelse i naturen i og omkring os selv.  

Torsdag vil det foregå i den smukke natur omkring Camp Ung Agenda og fredag ender vandringen på Folkemødet. Vi mødes ved baren begge dage.


PRAKTISK

Det koster 200 kroner at bo på Camp Ung Agenda. Du kan også købe en pakkerejse, hvor du får camp samt transport t/r København-Folkemødet for 539 kroner. For 599 får du overnatning på Camp Ung Agenda og transport t/r Aarhus, Aalborg, Fredericia eller Odense til Folkemødet.

Campen er indhegnet, og du skal have billet/armbånd for at få adgang.

Der er toilet- og badefaciliteter på Campen. Badene er varme og koster 30 kr. pr. bad. 

Der er et overdækket fællesområde på campen, hvor du kan gå i baren, spille spil, oplade din mobiltelefon eller bare slappe af.

I baren kan du købe øl, sodavand og lidt snacks. Når du ankommer til campen, får du et armbånd, der indikerer om du er over eller under 18 år. Kun folk over 18 år kan købe alkohol i baren. Du vil blive bedt om at vise legitimation. 

Der vil være et område på campen, hvor man kan bruge trangia sæt, hvis man ønsker at lave sin egen mad. 

På Folkemødets Festivalplads er der masser af muligheder for at købe mad. Der er både restauranter, foodtrucks og supermarkeder. Du er velkommen til at tage mad og drikke med ind på campen. Det vil desuden være muligt at tilkøbe lækker morgenmadsbuffet på campen, som levere af FGU NORD. Her vil der både være vegetariske, veganske, glutenfrie og laktosefrie muligheder. Du bestiller morgenmadsbuffet her. 

Der skal være stille på Camp Ung Agenda mellem kl. 00.00 og kl. 07.00. Der vil ikke være arrangementer på Camp Ung Agenda om aftenen, det er der masser af nede på selve Folkemødet.

Campen ligger på Wonderpladsen, Slotslyngvej 7, 3770 Allinge.
Den er placeret en smuk gåtur på 30 minutter fra Folkemødets hovedscene. Der kører også gratis shuttlebusser mellem Camp Ung Agenda og Folkemødet. 

Har du yderligere spørgsmål vedrørende Camp Ung Agenda, kan du kontakte os på: ungagenda@folkemoedet.dk

Du finder herunder ordensreglerne for Camp Ung Agenda.