Search

CAMP UNG AGENDA 

Camp Ung Agenda er for unge mellem 16 og 30 år.
Her kan du slå dit eget telt op i naturskønne omgivelser med udsigt til Hammershus.

Med Ung Agenda pakkerejser får du både transport og overnatning - nemt og billigt.


SLÅ DIT EGET TELT OP MED OVER 1000 ANDRE UNGE

Er du mellem 16 og 30 år? Har du lyst til at tage del i de mange spændende events og debatter, som man kan opleve på Folkemødet? Så er Camp Ung Agenda noget for dig. Campen er en del af Ung Agenda, som er et samarbejde mellem Tuborgfondet og Folkemødet, der skal engagere tusinder af unge i Danmarks største demokratifest. 

På Camp Ung Agenda kommer du til at bo i smukke, naturskønne omgivelser på Bornholm med udsigt ud til Hammershus. Her kan du slå dit eget telt op, så du kan hvile de trætte demokratimuskler, når Folkemødedagen går på hæld. På campen er der  hyggelige loungeområder, hvor der vil være mulighed for at spille spil, få en forfriskning eller bare slappe af.

Fotokredit: Ace Q og Magsfilm

PAKKEREJSER

Med Ung Agenda pakkerejser kan du komme nemt og billigt til Folkemødet.

Med Ung Agenda pakkerejse får du:

  • Bus samt færge tur/retur København-Folkemødet

  • Overnatning på Camp Ung Agenda

  • Adgang til Folkemødet selvfølgelig 

Du kan også selv stå for transporten og bare købe plads på Camp Ung Agenda

Skriv dig op her, hvis du vil have information når vi åbner for salget for 2024.

 

ER DU UNDERVISER?

Som underviser, der rejser med en klasse/et hold, kan du købe Ung Agenda pakkerejsen, selvom du er over 30 år. Men kun hvis du rejser med en gruppe unge.  


FRA CAMP UNG AGENDA TIL FOLKEMØDET

Campen ligger en smuk gåtur gennem den Bornholmske natur på 30 minutter fra Folkemødets hovedscene. Der vil samtidig køre gratis shuttlebusser, så man nemt kan komme frem og tilbage både dag og nat. 

MORGENMAD

På Campen vil FGU Nord stå for lækker morgenmadsbuffet, hvor der vil være både vegetariske, veganske, glutenfrie og laktosefrie muligheder. For at undgå madspil og gøre det nemt for FGU skal man købe sin morgenmad på forhånd. I tilfælde af, at der er mad i overskud, vil det være muligt at købe morgenmad på dagen. Der er nu lukket for forudbestilling af morgenmad.


PRAKTISK

Det koster 200 kroner at bo på Camp Ung Agenda. Du kan også købe en pakkerejse, hvor du får camp samt transport t/r København-Folkemødet for 539 kroner. For 599 får du overnatning på Camp Ung Agenda og transport t/r Aarhus, Aalborg, Fredericia eller Odense til Folkemødet.

Campen er indhegnet, og du skal have billet/armbånd for at få adgang.

Der er toilet- og badefaciliteter på Campen. Badene er varme og koster 30 kr. pr. bad. 

Der er et overdækket fællesområde på campen, hvor du kan gå i baren, spille spil, oplade din mobiltelefon eller bare slappe af.

I baren kan du købe øl, sodavand og lidt snacks. Når du ankommer til campen, får du et armbånd, der indikerer om du er over eller under 18 år. Kun folk over 18 år kan købe alkohol i baren. Du vil blive bedt om at vise legitimation. 

Der vil være et område på campen, hvor man kan bruge trangia sæt, hvis man ønsker at lave sin egen mad. 

På Folkemødets Festivalplads er der masser af muligheder for at købe mad. Der er både restauranter, foodtrucks og supermarkeder. Du er velkommen til at tage mad og drikke med ind på campen. Det vil desuden være muligt at tilkøbe lækker morgenmadsbuffet på campen, som levere af FGU NORD. Her vil der både være vegetariske, veganske, glutenfrie og laktosefrie muligheder. Du bestiller morgenmadsbuffet her. 

Der skal være stille på Camp Ung Agenda mellem kl. 00.00 og kl. 07.00. Der vil ikke være arrangementer på Camp Ung Agenda om aftenen, det er der masser af nede på selve Folkemødet.

Campen ligger på Wonderpladsen, Slotslyngvej 7, 3770 Allinge.
Den er placeret en smuk gåtur på 30 minutter fra Folkemødets hovedscene. Der kører også gratis shuttlebusser mellem Camp Ung Agenda og Folkemødet. 

Har du yderligere spørgsmål vedrørende Camp Ung Agenda, kan du kontakte os på: ungagenda@folkemoedet.dk

Du finder herunder ordensreglerne for Camp Ung Agenda.