Search

OVERNATNING

Man kan sagtens nøjes med at besøge Folkemødet en enkelt dag, men vi vil så gerne have at du bliver længere.
Heldigvis kan Bornholm tilbyde overnatning til mange mennesker. Her på siden finder du information om overnatningsmuligheder, priser på overnatning mv. i forbindelse med Folkemødet.

På Bornholm findes der overnatningsmuligheder på hele øen. Der er en masse hoteller, pensionater, vandrehjem, ferielejligheder, sommerhuse, campingpladser og meget mere. Og ifm. Folkemødet er udbuddet endnu større. 

Og selvom Folkemødet foregår i Allinge, kan du sagtens overnatte på resten af øen. Der er nemlig ikke langt fra den ene ende til den anden. Med gode busforbindelser fra hele øen til og fra Allinge og særlige p-pladser lige udenfor festivalpladsen i Allinge, er det nemt at komme til og fra Folkemødet. Læs mere om transportmulighederne her.

Nedenfor kan du læse lidt mere om nogle af de tilbud der findes, herunder Folkemødets egne festivalcamps, samt vejledende priser. 

OVERNATNINGSMULIGHEDER

Folkecampen

Folkemødets egen camp tæt på festivalpladsen. Mere info kommer snarest. 

 

Ungdomscampen

Folkemødets camp for unge deltagere, med plads til næsten 3.000. Du medbringer eget telt og sovepose. Vi sørger for gode dage i Allinge. 

Mere info om Ungdomscampen kommer snarest.

folkemoedeovernatning.dk

folkemoedeovernatning.dk er en uafhængig side der faciliterer overnatning i forbindelse med Folkemødet. Her kan du leje dit hus, sommerhus, værelse el.lign. ud - eller du kan se hvad der er af ledige boliger.

Se mere på folkemoedeovernatning.dk

Følg også med på Facebook
folkemoedeovernatning.dk har også en FB-gruppe hvor mange overnatningsmuligheder deles. Den finder du her:

Folkemøde overnatning Facebook

Find overnatning på hele øen

Destination Bornholm har links overnatningsmuligheder på hele Bornholm. Her kan du sortere efter kategori og hvor på øen, du er interesseret I at være og efterfølgende kontakte stederne direkte for at høre om de har noget ledigt.

Overnatning til Folkemødet 2022


Øvrig udlejning
Udover Destination Bornholms liste kan man benytte sig af følgende tjenester:

Folkemødeovernatning
Bornholmermarked
AirBnB

Mangler vi noget på listen? Har du spørgsmål? Kontakt overnatning@folkemoedet.dk

Vil du leje ud?

Mange bornholmere lejer deres hus, gæsteværelse, camping el.lign. ud i Folkemødedagene. Ønsker du at leje ud, kan du benytte Folkemødets prisvejledning som rettesnor for, hvad du kan tage for din bolig.


Hvor kan du leje dit hus ud?
Der findes en række hjemmesider, hvor man lægge sit hus op og gøre opmærksom på muligheden.

Bornholmermarked
Folkemødeovernatning
AirBnB

Hvad kan du forvente af priser?

Foreningen Folkemødet har udarbejdet en prisvejledning på overnatning under Folkemødet. Vejledningen kan bruges som potentiel lejer eller udlejer. Nedenstående skal udelukkende ses som vejledende priser, da mange faktorer kan spille ind.


Generelt
Helt overordnet er der selvfølgelig størst efterspørgsel på sengepladser tæt på festivalområdet. Man skal derfor tage højde for:

Boligens afstand til festivalpladsen
Antal sengepladser og badeværelser
Udlejningsperioden

De fleste gæster ankommer onsdag og torsdag i uge 24 og rejser hjem igen lørdag og søndag. Dog er der mange, der er interesserede i at ankomme før eller tage hjem senere. Hvis du ønsker at leje ud, er et godt råd derfor at være fleksibel ift., hvilke dage du vil leje din bolig ud.


Vejledende priser ved leje af professionel overnatning
Med udgangspunkt i CRT’s analyse af bl.a. overnatningspriser under Folkemødet (læs hele analysen her) kan man som lejer forvente følgende priser:

Feriehuse per uge (oftest lør-lør / søn-søn, dog mulighed for specifikke dage hos nogle udbydere) 3.000-7.500 kr.
Pensionat-/hotelværelser per seng per nat 700-1.100 kr.

Vejledende priser ved leje/udlejning af privat bolig
Lejlighed for en familie 3-9.000 kr. (for perioden onsdag-søndag)
Villa/hus 4+ personer 8-15.000 kr. (for perioden onsdag-søndag)
Villa/hus 7+ personer 12-25.000 kr. (for perioden onsdag-søndag)
Campingvogn/el.lign. 2+ personer 2-4.000 kr. (for perioden onsdag-søndag)

For enklere overnatning på madras, gæsteværelse m.v. er en rimelig pris 300-700 kr. per nat per person (denne pris tager udgangspunkt i, at der er er adgang til toilet og bad)

Dertil kan komme udgift for slutrengøring og sengelinned, da ikke alle indregner dette i prisen. For slutrengøring afhænger det selvfølgelig af størrelsen på boligen, men en pris mellem 500-1.000 kr. er forventelig. Sengelinned varierer også, men ligger typisk mellem 50-150 kr. per person.